top of page

resellers

Thirsa Nijwening - BioSilk-331.jpg
Thirsa Nijwening - BioSilk-298.jpg

Total Hair Service is t.b.v. de noorderlijke provincies exclusief sub-distributeur namens TrendyHair Company van Farouk Systems en Alter Ego en is daarmee één van de grootste leveranciers van professionele kappersproducten in Nederland. Het assortiment is zeer uitgebreid en biedt de kapper de mogelijkheid om alles onder één dak te vinden. Van haarverzorgingsproducten tot vakartikelen, van extensions tot het complete interieur voor uw kapsalon en van scharen en messen tot leuke en praktische accessoires. Total Hair verkoopt uitsluitend producten van professionele kappersmerken. 

Bekijk Total Hair

De kwalitatief hoogwaardige producten van BioSilk worden op vele manieren aangeboden en zijn dus ook erg populair bij tussenhandelaren en worden wereldwijd zelfs gekopieerd.

Om u te beschermen en te garanderen dat u het juiste product in handen krijgt treft u een overzicht van de officieel gelieerde partners waar Farouk Systems zaken mee doet; de Authorized Reseller.

 

Wanneer u een koopovereenkomst sluit met een van deze aanbieders bent u verzekerd van het authentieke product en kunt u genieten van uitstekende aftersales.

 

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Resellers

John Beerens

Douglas

Coolblue

Haarshop

Hairandbeautyonline

Haibu

Kaviaarvoorjehaar.nl

Knip&Go

Haarpro

Haarimport

HBB24

Superstoreforhair

Salontopper

Topline Haircosmetics

bottom of page